Krimov vikend 2020

Prvi vikend v Juliju od 3.7. do 5.7. je potekal tradicionalni Krimov vikend, kjer se člani ERP ŠKD Krim skupaj z našimi družinami in štirinožnimi prijatelji zberemo ter podružimo. Zame in za mojo psičko Ello pa je bil to prvi Krimov vikend.

Najbolj zagreti smo se zbrali že v petek popoldne na piknik prostoru v Kamniški Bistrici, blizu izvira reke Kamniška Bistrica. Postavili smo šotore in zakurili žar, kjer je Andrej spekel odlično večerjo, ki se je v dobri družni zavlekla pozno v noč.

Naslednje jutro so se nam pridružil še ostali del ekipe in razširili smo naš taborni prostor. Ko je bila zbrana popolna zasedba in postavljeni vsi šotori, so naši inštruktorji pripravili trening iskanja pogrešanih oseb. Med tem ko smo s kužki pridno trenirali, je Andrej poskrbel za naše trebuhe in pripravil izvrsten chilli con carne. Po kosilu je sledil počitek, kopanje v bližnji Kamniški Bistrici in druženju vse do večerje, ko je ponovno zadišalo iz žara. Glavni kuhar Peter je pripravil oblino večerjo in zagotovil, da smo se še enkrat dobro najedli.

Ko smo v nedeljo zjutraj vstali, je bil žar že pripravljen in Peter nam je za zajtrk spekel domača jajca, ki jih je prinesla Jerneja. Po zajtrku smo se eni odpravili nabirat kondicijo na pohod, drugi pa so svoje tačke namočili v Kamniški Bistrici. Ko smo se vrnili, smo pospravili šotore, še malo poklepetali in Krimovega vikenda je bilo prehitro konec.

Krimov vikend je super tradicija, kjer se imamo člani priložnost družiti izven treningov v prijetnih poletnih dneh in ob dobri hrani!

Komaj čakam prihodnje poletje in nov Krimov vikend.

Teja

Back to Top