Krimov vikend 2022

Prvi julijski vikend smo ponovno izkoristili za naše skupno druženje. Od 1.-3. Julija smo se odpravili na kampiranje ob Kolpi. Kot vsako leto tudi tokrat ni šlo brez zapletov. Najbolj pridni, ki so prispeli že v petek dopoldan so ugotovili, da je naš obljubljen prostor že oddan drugim, ampak nič zato, smo se hitro odomačili drugje. Ostali krimovci so se pridružili v petek po službah in seveda je že prvi večer zadišalo po žaru. Vsi utrujeni od celotnega tedna, smo se za spremembo prvo noč dokaj kmalu odpravili k počitku.
V soboto so se nam pridružili še preostali člani. Ko smo pozajtrkovali odlična masterchef vmešana jajčka, smo se nekateri skupaj s kosmatinčki odpravili na rafting, po Kolpi. Drugi, “tapridni”, pa so nekaj ur skrbeli, da smo lahko ponovno uživali v slastnem chili con carneju! Po kosilu smo se kopali, igrali odbojko in lep sončen dan zaključili z “20 minutnim sprehodom”, ki se je zavlekel v 8 kilometerski pohod.
Večer pa smo, kot najbolje znamo, nadaljevali z žarom, pivom in prijetnim druženjem dolgo v noč. Zadnji dan smo se še malo podružili, nato pa se spočiti in polni energije odpravili nazaj domov!:D
-Tina
Back to Top